Huseby julmässa

Nordens största julmässa

Intresseanmälan/bokning av utställarplats 12-20 november 2022

Är du intresserad av att delta som utställare på Huseby julmässa 2022?
Fyll i nedanstående formulär så blir du kontaktad av julmässans projektledare.

Läs igenom regler för att delta här!

1Kontaktuppgifter
2Produkter
3Boka monter
KONTAKTPERSON*
E-POST*
ADRESS*
REGLER UTSTÄLLARE HUSEBY JULMÄSSA*

Utställarinformation 2022

Huseby julmässa lockar drygt 30 000 betalande besökare och är något speciellt för både hantverkare och mathantverkare.
Huseby är idag Nordens största mässa för genuint hantverk och småskaligt tillverkad mat med en mycket stark försäljning, det samlade värdet på försäljningen på Huseby är ca 25 miljoner kronor under nio dagar. Vi söker därför hela tiden efter duktiga utställare med egentillverkat hantverk eller småskaligt producerad mat. Är du intresserad vill vi att du hör av dig till oss så berättar vi mera.
Vi lägger mycket kraft på ljussättning, att skapa miljö och helhet. Vi har ett marknadsföringskoncept som omfattar hemsida, annonsering och kampanjer.

Den viktigaste beståndsdelen i en julmässa är du som hantverkare och matproducent. Det är dina produkter, ditt hantverk, din person och din monter som bygger mässan. Vi är mycket måna om att du ska få en så bra upplevelse som möjligt på Huseby julmässa.

Som utställare hos Huseby Bruk har du alltid direktkontakt med ansvariga på Huseby Bruk, från anmälan, under uppackning, genomförandet och efter mässan. Vi är måna om att vara på plats och synliga för att ge dig bästa möjliga service före, under och efter mässan.

Ny som utställare?

Har du inte deltagit på Huseby tidigare?
Kontakta gärna vår projektledare Alexandra Kronholm tel 0709-60 81 62 eller jul@husebybruk.se, så berättar vi mer om mässan och hur du kan få ut mest av ett deltagande. Vi är alltid intresserade av kontakt med nya utställare eller intresserade utställare. Både hantverkare och mathantverkare. Grundkravet är att det du säljer ska vara egentillverkat.

Vi hoppas få se dig som utställare på Huseby Julmässa.
Väl mött!